Ülkü Ocakları'ndan Kuran Dersi

Ülkü Ocakları

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, gençlerin Kuran-ı Kerim'i anlaması ve bu doğrultuda hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Bu konuda Ülkü Ocakları'nda kurs açtıklarını belirten Tunçbilek, gençleri kursa davet etti.

ÇALIŞMALARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Her yaştan bireye Ocak bünyesinde ücretsiz olarak Kura-ı Kerim dersi verilmeye başlandı. Her yaş gurubuna ayrı saatlerde Kuran-ı Kerim dersi veriliyor.Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek yaptığı açıklamada, “Bizlerin amacı Ülkü Ocakları adı altında vatandaşlarımıza öğrencilerimize zayıf olduğu, birçok alanda ders seminerleri vererek, bu bireyleri topluma daha yararlı, bilgili ve faydalı insanlar olmalarında katkı sağlamak. Bu netice doğrultusunda Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak yaz tatilini fırsat bilip gençlerimizin boşa vakit geçirmemesi ve dini vasıflarımızı Kuran-ı Kerimimizi rahat okuyup anlamaları için Kuranımı okuyorum günahlardan kendimi koruyorum adında bir kurs açtık.

 

ÖRF VE ADETLERİNİ YAŞATMALIYIZ

Amacımız kursumuza gelen arkadaşlara ahlakımızı dini vecibelerimizi daha iyi anlatıp örf ve adetlerimizi yaşamak ve yaşatabilmek adına gelecek nesillerimize bir nebzede olsa umutlu bireyler yetiştirme telaşı içerisinde yapmış olduğumuz bu çalışmalar vatandaşlarımızın takdiriyle inşallah hayırlara vesile olur. İlk Kuran-ı Kerim Kursu 30 kişilik lise öğrencilerine verildi. Üniversite ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda günde üç ayrı seans uygulandığını ve bütün vatandaşların Kuran öğrenmek için gelip bu faaliyetten yararlanabilecek. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti